(وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَكَأَنََّمَا أَحْیَاء النََّاسَ جَمِیعًا... )سوره ی مائده، آیه ی 32( و هر کس کسی را زنده بدارد، چنان است که گویی تمام مردم را زنده داشته است).

امروز : 25 فروردین 1404
  • 1403/12/19 - 12:24
  • 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z4kV

توصیه‌های پزشکی برای روزه‌داران دیابتی

توصیه‌های پزشکی برای روزه‌داران دیابتی/ با این اقدامات سلامت خود را حفظ کنید

00:00
00:00
دانلود

 

 دکتر زهرا استاد علیپور متخصص بیماری های داخلی دانشگاه علوم پزشکی کاشان د در نظر داشته باشند، گفت:

 افرادی که وزن طبیعی یا اضافه‌وزن دارند و دچار کاهش وزن یا آتروفی عضله نشده‌اند، می‌توانند روزه بگیرند. همچنین، کنترل قند خون آنها با رژیم غذایی و داروهای خوراکی باید در حد نرمال باشد و در سه ماه اخیر نوسان شدید قند نداشته باشند.

 اشخاصی که قند خون آنها کنترل نشده اعم از دیابت نوع ۱ یا نوع ۲ که نیاز به انسولین دارند و یا در ماه‌های اخیر دچار افت یا افزایش شدید قند خون و بستری شدن بوده‌اند، باید از روزه‌داری پرهیز کنند.

 افرادی که دچار عوارض پیشرفته دیابت مانند مشکلات قلبی، کلیوی، چشمی یا زخم پای دیابتی هستند نیز باید از روزه‌داری خودداری کنند.

 افرادی که مجاز به روزه‌داری هستند، باید به دقت قند خون خود را در طول روز کنترل کنند و در صورت افت قند به زیر ۶۰ یا بروز علایم افت قند، سریعاً افطار کنند و وعده غذایی کاملی مصرف کنند.

 افراد مبتلا به فشار خون نیز باید تحت نظر پزشک قرار داشته باشند و فشار خون خود را به‌طور منظم کنترل کنند تا در صورت نوسان، بتوانند تدابیر لازم را اتخاذ کنند. 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اورژانس کاشان,اخباردانشگاه,اخبار داخلی
  • کد خبر : 139825
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید